Pianoflytt & tunghantering i Stockholm

Experter på tungtransport

Letar du efter en pålitlig och erfaren firma för din tungtransport eller pianoflytt? Då är du på rätt ställe! Vi på Östermalms Flytt hjälper dig att transportera tungt och skrymmande. Vi har en modern fordonsflotta.

Oavsett om du behöver transportera byggnadsmaterial, maskiner eller andra stora/tunga föremål så kan vi hjälpa dig. 

Vi är försäkrade och våra förare är utrustade med allt som behövs för att ta hand om lastning och lossning. Vi på Östermalms flytt strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov.

Oavsett om du behöver en engångstransport eller regelbundna transporter så finns vi här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om dina tunga transportbehov på ett tryggt och effektivt sätt!

Kontakta oss så berättar vi mer.

pianoflytt Stockholm
tunghantering Stockholm

Pianoflytt, tunghantering och tunga lyft

Vår flyttfirma är specialiserad på att flytta tunga och ömtåliga föremål såsom pianon och flyglar. Men vi erbjuder också tjänster för flytt av andra otympliga och svårhanterliga föremål som möbler, vitvaror, kassaskåp och stora elektroniska apparater.

Vårt team av erfarna flyttproffs har den kunskap och utrustning som krävs och kan se till att varje föremål hanteras med omsorg och precision. Vi förstår att tunga föremål kräver speciell behandling och vi garanterar att de skyddas under hela transporten. 

Oavsett om du behöver flytta tunga föremål från en lägenhet, ett kontor eller ett lager så kan du lita på att vi löser det på ett professionellt sätt. Kontakta oss för en offert och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa till att flytta dina tunga föremål!

Anlita oss för tunga lyft och tunghantering
Kontakta oss