Om oss

Ett flyttföretag med förstklassig service

Östermalms Flytt & Pianotransport är flyttfirman för flyttsugna som ställer höga krav på service, kvalitet och kompetens. Vi håller till på Östermalm i centrala Stockholm men utför även flyttuppdrag i hela Sverige och runt om i världen.

Välkommen att kontakta oss så tar vi hand om din flytt, vi tar fram en lösning som passar just dig.

Ett brett utbud flyttjänster

Vi utför en rad olika flyttjänster, som bohagsflytt, möbeltransport, pianoflytt, tungtransporter och företagsflytt. Vårt team är alla erfarna inom flytt och har ett samarbete som flyter på smidigt. Vi tar ett helhetsansvar för din flytt och ser till att du känner dig trygg och säker hela vägen. Vårt mål är alltid att vi ska ha 100 procent nöjda kunder är vårt mål.

Punktlighet, ordning och att alltid fullfölja till hundra procent är några av våra viktigaste ledstjärnor. Våra flyttjänster sker alltid med miljön i fokus och vi är givetvis försäkrade om en olycka mot förmodan skulle inträffa. 

Östermalm

En pålitlig flyttpartner

Vi är stolta över att vara det mest pålitliga flyttföretaget för dina behov. Vårt expertteam är dedikerat till att ge dig en stressfri upplevelse från början till slut. Vi förstår att varje flytt är unik och kräver personlig uppmärksamhet, vilket är anledningen till att våra tjänster är skräddarsydda för att uppfylla dina specifika krav.

Våra professionella flyttare har utbildats i de senaste teknikerna för packning, lastning och lossning, så du kan lita på att vi hanterar alla dina ägodelar med största omsorg. Vi kan erbjuda dörr-till-dörr-service för både bostads- och företagsflyttar – och se till att dina föremål levereras på ett säkert och tryggt sätt på sin slutdestination. Vi vet hur man packar och lastar flyttbilen på bästa sätt för att inte skada några av dina ägodelar.  Vi erbjuder också tilläggstjänster som lagring, förpackningsmaterial och städning efter flytten för att göra din flytt enklare. 

Säker flytt från dörr till dörr
Kontakta oss