Magasinering

Trygg magasinering hos oss 

Östermalms Flytt & Pianotransport erbjuder säker och prisvärd magasinering i Stockholm. 

Magasinering i vår regi sker på ett tryggt och säkert sätt. All vår magasinering sker i säkra lokaler. Vi har både larm och annan övervakning som håller tjuven på ett tryggt avstånd. Dina saker är säkra hos oss. 

En annan viktig fråga handlar om miljö. Vissa föremål klarar inte av kyla och fukt på ett bra sätt. De går sönder redan efter några månader och kan exempelvis få mögelskador av att placeras i en för fuktig miljö. Väljer du oss för din magasinering så väljer du också kvalitet: våra lokaler är uppvärmda och de håller rätt fuktighet för att säkerställa hållbarhet för de föremål som placeras i dessa. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra magasineringstjänster.

magasinering Stockholm
Packa omsorgsfullt inför magasinering Stockholm

Magasinering ger många fördelar 

När passar då magasinering? Det finns flera olika scenarion där magasinering kan vara till stor hjälp. Inte sällan så syns detta i samband med flyttar. Tillträde till det nya boendet och det gamla kanske inte matchar så Du behöver magasinera dina saker under tiden. Du kanske ska flytta från en större bostad till en mindre sådan och behöver, genom detta, hyra externt utrymme? Du och din kärlek kanske ska flytta ihop och förvandla två stycken bohag till ett gemensamt? Ett annat exempel på när magasinering kan vara en bra idé handlar om när man exempelvis bor i andra hand och flyttar väldigt ofta. Att då kunna förvara större saker som möbler hos oss gör varje flytt lite enklare. 

Vi erbjuder olika typer av upplägg inom ramarna för vår magasinering. Det innebär att du kan välja mellan olika storlekar på det utrymme du vill hyra - men även att du kan välja hur länge du vill hyra. 

Det senare innebär att du kan hyra under en längre tid, men även under kortare perioder. Idag ser vi, som exempel på det senare, att många barnfamiljer väljer vår magasinering för att förvara exempelvis vinterkläder, skidor och annan säsongsbetonad utrustning i våra lokaler då vintern är över. Vi erbjuder alltid flexibla lösningar till rimliga priser för magasinering. 

Anlita oss för tunga lyft och tunghantering
Kontakta oss